Hirdetés

Ütősre sikerült az élőszereplős rajongói One-Punch Man rövidfilm

|

A RE:Anime csapata Saitama és Genos ütközetét valósította meg igen látványos módon.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb anime sorozata, a One-Punch Man már két évadot megélt, és a legutóbbi információk alapján alapján a Sony már elkezdett foglalkozni az élőszereplős film produkciós folyamataival. Egy rajongói csapat, a RE:Anime stábja viszont már elképzelte, hogy festene Saitama élőben, és leforgatták a címszereplő és Genos összecsapását.

Hirdetés

A bunyó a két fél között az anime első évadában volt látható, ez inspirálta a srácokat, hogy egy látványos, akciódús jelenetet rakjanak össze. A RE:Anime a Player 1 Films közreműködésével készítette a rövidfilmet Elliot C. Rosen rendezésével, nézzétek meg a végeredményt:

Ti örülnétek, ha tényleg megvalósulna egy élőszereplős One-Punch Man mozifilm?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)