Hirdetés

Üzemanyagtűz miatt súlyos égési sérülésekkel kezelik Jay Lenót

|

A járműbolond sztárt a saját műhelyében érte a baleset.

Hirdetés

Nem csak autós körökben közismert tény, hogy az NBC-s The Tonight Show-t 17 éven át vezető Jay Leno hatalmas járműbolond, így övé az Egyesült Államok egyik legnagyobb magángyűjteménye, benne több mint 180, izgalmasabbnál izgalmasabb járgánnyal.

A sztár azonban most szó szerint megégette magát a nem mindennapi kollekcióval, miután az egyik autója ismeretlen körülmények között váratlanul kigyulladt.

Elsőként a TMZ írta meg, hogy a súlyos égési sérüléseket elszenvedő Lenót a Grossman Burn Centerbe szállították.

Hirdetés

A lángok a műsorvezető bal arcát érintették, de a lap forrásai szerint nem károsították a szemét és a fülét. A cikk megjelenése után Leno is kommentálta a történteket, alátámasztva a tudósítást:

"Komoly égési sérüléseket szereztem egy benzintűzben. Jól vagyok, csak egy-két hétre van szükségem, hogy talpra álljak."

- közölte a TMZ-vel Leno, akinek érthető módon az összes programját lemondták.

Mi innen kívánunk jobbulást neki az alábbi videóval, amelyben a 2014 óta futó Jay Leno's Garage keretében mutatta be a Vissza a jövőbe ikonikus járgányát, az időutazásra felspécizett DeLorean DMC-12-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)