Hirdetés

Vadonatúj előzetes harangozta be a Helstrom premierjének napját

|

Ha minden jól megy, ősszel meg is érkezik sorozat a Hulu kínálatába.

Hirdetés

A jövőben több új Marvel-sorozatot is fog készíteni a Disney, amelyek a Disney+ kínálatában lesznek majd elérhetők, ám lesz egy olyan alkotás, amit a Hulun tekinthetnek majd meg a rajongók. Ráadásul ez a friss széria közel sem egy jól megszokott szuperhősös kaland lesz, és ezt a nemrég kiadott előzetese is remekül bizonyítja.

Hirdetés

A Helstrom két főszereplője Daimon és Ana Helstrom, akik egy rejtélyes sorozatgyilkos gyermekei, és erejüket arra használják, hogy elkapják az emberiség legszörnyűbb tagjait. Tom Austen fogja alakítani Daimont, Ana szerepében pedig Sydney Lemmont láthatjuk majd, és egy friss trailernek hála most azt is megleshetjük, nagyjából milyen hangulata lesz a sorozatnak.

A kedvcsinálóból egyébként végre az is kiderült, hogy a Helstrom idén ősszel, egészen pontosan október 16-án debütál a Hulu kínálatában.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)