Hirdetés

Vadonatúj traileren a Rick és Morty ötödik évada

|

Közel kétperces videót kaptunk az Adult Swim sorozatának következő szezonjához.

Hirdetés

Pár hét múlva visszatér a sokak által kedvelt Rick és Morty sorozat, hiszen júniusban megérkezik az ötödik szezon az HBO GO kínálatába, ráadásul nem csak ennek örülhetnek a rajongók, ugyanis valamikor a jövőben befut majd  egy spin-off is. Az Adult Swim tehát a jelek szerint alaposan ellát majd minket új tartalmakkal a későbbiekben is, és hoztak nekünk egy új kedvcsinálót a nyáron visszatérő Rick és Mortyhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az ötödik évad nem lesz két részre bontva, hanem már idén nyáron megérkeznek a vadonatúj epizódok, amiket valószínűleg nagy örömmel fogadnak majd a rajongók. Azonban már most elkezdhettek hangolódni a premierre, ugyanis új előzetessel jelentkezett az Adult Swim, ami alapján talán már most kijelenthető, hogy bizony a folytatásban is őrült kalandokban lesz része a két címszereplőnek.

Nézzétek csak:

A Rick és Morty ötödik évada magyar idő szerint június 21-én debütál. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)