Hirdetés

Henry Cavill elárult egy érdekes kulisszatitkot a Vaják fürdőzős jelenetéről

|

A színész már a forgatás során azon agyalt, hogy vajon mekkorát fog szólni ez a bizonyos snitt.

Hirdetés

Akkora népszerűségre tett szert a The Witcher III: Wild Hunt azon pillanata, amikor Geralt megmártózott egy kád vízben, hogy már szobor is készült belőle. A Netflix sorozatában is volt egy hasonló jelenet, és a főszereplőt játszó színész most mesélt is róla egy kicsit.

Hirdetés

Nemrég a BBC Radio 1 vendégei voltak a Vaják sztárjai, egészen pontosan Henry Cavill, Freya Allan és Anya Chalotra. Több érdekesség is elhangzott az interjúk során, Cavill például sorozatbéli fürdőzéséről is beszélt. Mint kiderült, megpróbálkozott a The Witcher III ominózus jelenetének újraalkotásával, de nem járt sikerrel.

"Megpróbáltam feltenni a lábamat, de nem tudtam, rossz alakja volt a fürdőkádnak. Aztán arra gondoltam, talán egy kicsit túlzás is lett volna ez."

- mondta a színész, aki emlékeztetett arra, hogy ugyan a CD Projekt RED játéka tette ikonikussá a Geralt pancsolását, nem szabad elfelejteni, hogy ez is a könyvekből származik. Egyébként saját állítása szerint már a forgatás közben azon agyalt, hogy sejti-e valaki is, milyen nagy szám lesz ez a bizonyos momentum.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes interjúra, akkor alább azt is megtaláljátok.

Nektek melyik jelenetsor tetszett a legjobban a Vaják sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)