Hirdetés

Napi büntetés: persze, hogy a Vaják is megkapta a maga Jóbarátok stílusú intróját

|

Ha szerettetek volna egy bohókás főcímet látni az év egyik legvéresebb sorozatához, akkor ne keressetek tovább.

Hirdetés

Szinte már nincs olyan népszerű sorozat, ami ne kapta volna meg a Jóbarátok intróját; annak idején a Star Wars filmek és a Trónok harca is áldozatául esett az ikonikus főcímdalnak, és csak idő kérdése volt, hogy mikor láthatjuk Ríviai Geraltot és társait, miközben feltűnnek a jellegzetes betűk és elhangzik a The Rembrandts ikonikus slágere.

Hirdetés

A Netflix több okból is érintett a történetben, elsősorban azért, mivel nekik köszönhetjük, hogy megvalósult Andrzej Sapkowski könyveinek adaptációja. Emellett az se felejtsük el, hogy rengeteg rajongó legnagyobb bánatára január 1-től lekerültek a Jóbarátok epizódjai a streaming platformról, így ez a crossover most duplán aktuális. Ha alig várjátok a Vaják második évadát, akkor azért, ha pedig a Jóbarátokat hiányoljátok, akkor azért éri meg megnéznetek a következő videót:

A megvalósításért felelős DarkyParky nevű Reddit-felhasználónak nem lehetett könnyű dolga, mire sikerült összeválogatnia azon kevés jelenetet, melyben a szereplők mosolyognak, ugyanis ez nem kifejezetten jellemző a határozottan komor hangvételű sorozatra. 

Nektek melyik volt a kedven Jóbarátok stílusában megcsinált videótok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)