Hirdetés

Vajon 5 év után mit gondol másképp Mark Hamill Az utolsó Jedik kapcsán?

|

Nem túl bőbeszédűen, de a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill visszatekintett a megosztó Star Wars filmre egy megjegyzés erejéig, amiről ugye tudjuk, hogy ő sem kedvelte nagyon.

Hirdetés

A Disney modern Star Wars filmjei közül egyik sem részesült igazán felhőtlen fogadtatásban, viszont egyértelmű, hogy toronymagasan a trilógia második darabja, Az utolsó Jedik volt a legmegosztóbb mind közül: sokan zseniális és formabontó alkotásként tekintettek rá, mások viszont úgy látták, hogy egy összecsapott folytatás, karakteridegen döntésekkel, ami csak kilóg az amúgy is kissé inkoherens modern szériából.

A Luke Skywalkert alakító Mark Hamill annak idején szintén nem volt nagy rajongója a filmnek, úgy gondolta, hogy a filmben szereplő Luke nem az, akinek ő ismeri a karaktert, de megbízott abban, hogy a filmet rendező Johnson a történet érdekét kívánja szolgálni minden változtatással:

"Talán ő 'Jake Sykwalker', de nem az én Luke Skywalkerem. De azt kellett tennem, amit Rian kért, mert jól szolgálta a történetet.  Figyelj, még nem fogadtam el teljesen, de ez csak egy film. Remélem az embereknek tetszeni fog, remélem nem fognak haragudni. Idővel megértettem, hogy Rian pontosan az, akire ennek a filmnek szüksége volt."

Hirdetés

Nemrég a Twitteren egy rajongó kérdezett tőle ismételten a film kapcsán:

"Mivel ma van a film ötödik évfordulója, van valami érdekes anekdotád a forgatásról, amit megosztanál? Megváltozott bármiről a véleményed ez idő alatt? Van, amit máshogy csinálnál? Köszönöm."

Hamill erre a néhány kérdésre nagyon frappánsan, de ugyanakkor titokzatosan válaszolt:

"Nem nagyon. Egy kicsit. Igen. Szívesen."

Ennél jobban nem részletezte az álláspontját a színész, de a válaszából az jön át, hogy ha nem is radikálisan változott a véleménye, azért némileg megenyhült a filmmel kapcsolatban. Ti mit gondoltok? Hogyan látjátok a filmet így öt év után?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)