Hirdetés

Vajon befut a mozikba tavasszal a Halálos iramban 9?

|

A Universal Pictures gondozásában érkező produkció első körben még kimaradt a közelmúlt nagy premierhalasztási hullámából, most mégis egyre távolabbinak tűnik a premier.

Hirdetés

A koronavírus-járvány közepette elég nehéz lépést tartani a különböző játékok és filmek premierdátumával, hiszen tavaly számos alkalommal előfordult, hogy elhalasztották az ilyen-olyan alkotás bemutatóját, és minden esély megvan rá, hogy idén további csúszásokkal kell számolnunk. A Halálos iramban 9 megjelenését például már több alkalommal is elhalasztották, de nagyon úgy tűnik, hogy a jelenleg ismert dátum sem alkalmas a bemutató megtartására.

Hirdetés

Még tavaly érkezett a bejelentés, miszerint egy újabb halasztást követően a tervek szerint idén tavasszal, egészen pontosan május 28-án érkezik majd meg az akciófilm, ám lehet, hogy ismét problémák adódtak a projekt körül. Egy friss jelentés szerint ugyanis a Universal Pictures arra készül, hogy újfent eltolja a film premierjét, ezúttal az idei nyári szezon végére.

Habár a rajongók valószínűleg nem örülnének a késésnek, ez az egész valójában elég logikus döntésnek tűnhet, mivel az így nyert idő során sokat változhat a járványhelyzet, még többen kaphatják meg valamelyik vakcinát, és lehet, hogy emiatt az emberek nagyobb biztonságérzettel ülnek majd be a mozikba.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)