Hirdetés

Vajon lesz még Sacha Baron Cohen újra Borat?

|

A színész határozott céllal készítette el a Borat folytatást, amit teljesített is. De mi jön ezután?

Hirdetés

Eredetileg mozikba vártuk, végül az Amazon Prime Video egyik legütősebb újdonsága lett a Borat titokban elkészült folytatása, ami szerintünk már nem tudott úgy sokkolni, mint az első rész, a Puliwood kritikája viszont zseniálisnak tartotta.

Remélhetőleg hamarosan viszontláthatjuk a kivágott jeleneteket is, ugyanis a karaktert megformáló Sacha Baron Cohen legújabb nyilatkozata alapján másmilyen formában talán már soha nem találkozhatunk majd újra a kazah riporterrel. 

A színész a Variety-nek adott interjújában mesélte el, hogy miért tétovázott annyit Borat feltámasztásával. Cohen szerint a 2009-es vígjátéka, a Bruto után meglehetősen traumatizált volt: vagy hat hónapon keresztül akárhányszor rendőrségi szirénát hallott, mindig feszült lett, mert olyan sokat üldözte őt a rendőrség. Akkor megfogadta, hogy soha többé nem csinál titokban filmet.

Hirdetés

Végül évekkel később úgy döntött, hogy azért készíti el a második részt, hogy segítsen az embereket informálni Trump elnökségének következményeiről. Boren elmondta: úgy érezte, hogy a demokrácia és az emberek élete veszélyben van és kénytelen befejezni a folytatást, hogy felhívja a figyelmet a Trumpizmus veszélyeire.

A koronavírus megmutatta, hogy halálos hatása van a hazugságainak és az összeesküvés-elméletek terjesztésének. Cohen azt akarta, hogy az emberek lássák a filmet és a hatására úgy döntsenek, hogy nem szavaznak Trumpra. Ezért adta el az Amazonnak is, hogy a novemberi amerikai elnökválasztás előtt minél több emberhez eljuthasson.

A színészt természetesen arról is megkérdezték az interjúban, hogy számíthatunk-e egy harmadik részre, de a válasz alapján ez nem valószínű: Cohen szerint csakis Trump miatt bújt újra Borat bőrébe, de - mivel őt leváltották, így - nem látja, hogy mi lehetne a következő film célja. 

Ti néznétek még Borat szkeccseket, vagy elég volt a karakterből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)