Hirdetés

Val Kilmer visszatérésére is utal a legújabb szinkronos Top Gun: Maverick előzetes

|

Joseph Kosinski rendező különleges pillanatként festette le az Iceman hívójelű pilótát alakító Val Kilmer felbukkanását a Top Gun folytatásában.

Hirdetés

Még a Paramount Pictures támogatásával és a hollywoodi producerek ászának, Jerry Bruckheimernek a részvételével együtt is több mint egy évtized kellett ahhoz, hogy beérjen a film, amire a Top Gun-rajongók vártak. Noha már 2010-ben elkezdték tervezni a folytatást - Tony Scott kizárta, hogy rebootot vagy remake-et forgasson -, az előkészítési fázisban lévő projekt jó időre megfeneklett, amikor a rendező 2012 augusztusában öngyilkos lett.

Három év elteltével aztán bizonyságot nyert, hogy mégiscsak elkészül a Top Gun 2, amihez a filmjeivel a stúdióknál is többet kereső Tom Cruise, továbbá Val Kilmer is csatlakoznak, újra eljátszva az 1986-os klasszikusban megformált karaktereiket. Két évre rá megtudtuk, hogy Top Gun: Maverick lesz a címe, és a történet maradt az, amit a néhai Tony Scott kitalált, azaz a címszereplő egy olyan korban képezi ki a vadászpilóták új generációját, amikor már minden a drónokról szól.

Hirdetés

Előreláthatóan a május 26-án érkező Top Gun: Maverick egyik legfelemelőbb pillanata az lesz, amikor együtt láthatjuk a vásznon Pete "Maverick" Mitchellt (Tom Cruise) és Tom "Iceman" Kazansky-t (Val Kilmer). A riválisokból lett barátok találkozása nemcsak a nosztalgikus töltet miatt bír jelentőséggel, hanem azért is nagy dolog, mert Kilmert időközben gégerákkal diagnosztizálták, amiből hosszas kezelést követően felépült, de részlegesen elvesztette a hangját.

A Tony Scott pótlására szerződtetett rendező, Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) a Total Film magazin legfrissebb számában megjelent interjúban adott hangot örömének, amiért Val Kilmer is szerepel a Top Gun: Maverickben.

"Óriási, óriási dolog, hogy Val visszatér, mint Iceman. Egy ilyen kaliberű színésszel dolgozni, látni a közte és Tom között meglévő kémiát és bajtársiasságot, valamint hogy ez a két karakter ismét találkozik ebben a filmben, igazán különleges pillanat volt, egyike a kedvenc részeimnek a filmből."

Azt pedig már Jerry Bruckheimer producer erősítette meg, hogy akárcsak az első rész, a folytatás is a csapatmunkára, a rivalizálásra és a kapcsolatokra fókuszál, miközben a külső ellenség ugyanolyan névtelen és arctalan marad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Most pedig következzék a legújabb előzetes, méghozzá magyar szinkronnal:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)