Hirdetés

Valerian és az ezer bolygó városa - új traileren Luc Besson sci-fije

|

Az Ötödik Elem rendezője ismét sci-fin dolgozik, a francia képregényeken alapuló Valerian és az ezer bolygó városa pedig egy látványos új trailerrel jelentkezett.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromedában ismét játékformába öntötte a BioWare, milyen komplikációkkal járna, ha az emberiség új, idegen fajokkal találkozna, de ezt a felállást idén egy érdekes film is feldolgozza. A Valerian és az ezer bolygó városa második trailere pedig elég meggyőző.

A sztori szerint az univerzum rengeteg faja él békében az Alpha nevű hatalmas városban, mígnem támadás éri az űrállomást és két emberi ügynökre hárul a feladat, hogy megvédjék ezt a közösséget. Valerian és partnere, Laureline szerepében Dane DeHaan és Cara Delavingne lesz majd látható, de olyan sztárok is feltűnnek majd, mint Ethan Hawke, John Goodman, Rihanna, vagy éppen Clive Owen. A rendezői székben pedig Az ötödik elem rendezője, Luc Besson foglalt helyet, aki a júliusi premier sikerétől függően egy vagy több folytatást is szívesen tető alá hozna. A kifejezetten egyedi látvány és az érdekes világ alapján pedig erre minden esélye megvan.

Nektek hogy tetszik a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)