Hirdetés

Valóban érkezik a Borat 2, sőt már le is forgatták

|

A második részben tovább csavarják a receptet, Borat ugyanis annyira híresnek képzeli magát, hogy immár csak álruhában mer interjúkat készíteni.

Hirdetés

Még augusztusban számoltunk be arról, hogy Sacha Baron Cohen megint Borat jelmezben forggat, erről egy TikTok-videó adott tanúbizonyságot. Akkor azonbna még nem tudtuk, hogy csak valami kisebb projekt miatt öltötte magára a színész ismét ennek a legendás karakternek a jelmezét, vagy egy igazi folytatást várhatunk. Most kiderült, hogy az utóbbiról van szó, tényleg jön a Borat 2, ráadásul a filmet már be is mutatták, és egyes szerencsés filmeseknek le is vetítették. 

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, hogy mire számíthatunk a második résztől, hiszen a 2006-os Borat forgatásakor még senki sem ismerte Sacha Baron Cohen karakterét, így simán készíthetett civilekkel vagy akár hírességekkel is álinterjúkat, ezt viszont 2020-ban szinte lehetetlen lenne összehozni. Változni is fog ennek tükrében némiképp a recept, egészen pontosan úgy határozták meg a filmet, hogy "Cohen eljátssza Boratot, aki eljátssza Cohent". Ez elvileg nagyjából azt jelenti, hogy a sztori szerint Borat immár nagy filmsztárként gondol magára, el akar rejtőzni a nyilvánosság elől, ezért álruhában készíti el interjúit. 

Sacha Baron Cohen idén márciusban country énekesnek öltözve vett részt Olympia városában egy Our Rights rendezvényen (később egy másik jelmezben visszatért a helyszínre interjút készíteni a résztvevőkkel), júliusban pedig Rudy Giulianival készített volna interjút Brünónak öltözve (ez Cohen másik karaktere a sok közül, aki szintén saját filmet kapott 2009-ben), de New York korábbi polgármestere  rendőrt hívott rá. Könnyen lehet, hogy már ezek az incidensek is a Borat 2 forgatásának részét képezték.

Elméletileg a Borat 2-t már levetítették a filmipar bizonyos jeles képviselőinek, szóval már nem lehet vészesen messze maga a bemutató sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)