Hirdetés

Valódi vetélkedő lesz a Squid Game-ből?

|

Egy népszerű youtuber ígéretet arra, hogy tető alá hozza a Netflix nagy sikerű produkciójában látott játékokat.

Hirdetés

Elképesztően jól indított a Netflix új sorozata, a Squid Game, amely ha így halad tovább, a platform legnézettebb műsora lehet. A magyarul Nyerd meg az életed kegyetlenségeinek a való életben természetesen nincs helye, ám kevésbé drasztikus végkimenetellel kifejezetten szórakoztató lehetne. 

Erre jutott MrBeast, a népszerű YouTuber, tartalomgyártó és filantróp is, aki azt ígérte egy TikTok-videóban, hogy amennyiben az eléri a 10 millió lájkot, megvalósítja a sorozat játékait - persze gyilkosságok nélkül.

Hirdetés

A videós hétfőn délután lőtte fel a videót, a cikk írásának idején pedig már 11,2 millió lájknál járt, a közösség villámgyorsan teljesítette a feladatot. Most már MrBeasten a sor, hogy eleget tegyen az ígéretének.

@mrbeast

It’s in your hands tik tok

♬ Squid Game - Carrot

Mindeközben a Squid Game teljesen átvette az internet felett az irányítást, a rendező pedig már a második évadról beszélt, amit ugyan hivatalosan még meg sem erősítettek, ám ha megcsinálják, van pár ötlete, hogy mivel szeretne foglalkozni benne.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)