Hirdetés

Valószínűleg nem kap második évadot A vezércsel

|

A főszereplő, Anya Taylor-Joy kifejezetten meglepődött, amikor megtudta, hogy a rajongók szeretnének folytatást.

Hirdetés

A Queen's Gambit, avagy A vezércsel akkora sikert aratott a Netflix összes régiójában, hogy rajongók sokasága támadta le a Chess.com oldalt, megugrottak a sakkészletek eladásai, és a Twitchen is népszerűbb lett a sportág - meg persze a streaming szolgáltató is vastagon profitált vele.

A széria népszerűsége azonban még nem garantálja a folytatás érkezését: ha egy sztori kielégítő befejezést kap, akkor nincs tovább. Anya Taylor-Joy egy interjúban meg is erősítette, hogy amennyire ő tudja, egyáltalán nem volt tárgyalás egy második évad lehetőségéről.

Hirdetés

Az Entertainment Tonightnak adott interjúja során szóba került a téma, de a színésznő csak halovány esélyt lát a dologra.

"Nem akarok senkinek sem csalódást okozni, de sosem gondoltunk rá. Láttuk a karaktert egy kis csemetéből hatalmas fává fejlődni, és egy nagyon jó ponton búcsúztunk el tőle. Pont ezért voltunk meglepődve, amikor az emberek elkezdték kérdezgetni, hogy »hol a második évad?«."

Annyit azért hozzátett, hogy amennyiben a sorozat felelősei, Scott Frank és Allan Scott visszahívják, akkor boldogan vállalja a szerepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)