Hirdetés

Változott a Space Jam: A New Legacy magyar címe, befutott a szinkronos előzetes is

|

James király magyar szinkronnal zúz Tapsi Hapsival és a többi flúgos rajzfilmhőssel.

Hirdetés

Megérkezett az új Space Jam mozi honosított kedvcsinálója, a magyar szinkronnal felvértezett előzetes kapcsán pedig a legnagyobb érdekesség az, hogy a hazai forgalmazó változtatott picit a címen, az ugyanis mégsem Space Jam: Egy új örökség, hanem Space Jam: Új kezdet lesz.

A Space Jam: Új kezdet 2021. július 16-án fogják bemutatni az Egyesült Államokban, magyar premierdátummal azonban egyelőre még nem rendelkezik a film.

Hirdetés

Nyilván ezt csak akkor kapja majd meg, ha kiderül, végre valahára mikor is nyithatnak meg a nagyközönség számára a hazai vetítőtermek. Jó esély van arra, hogy ez hamarosan megtörténik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)