Hirdetés

Változott a The Flash premierdátuma, de ezúttal örülni fogsz neki

|

Ezra Miller balhéi ellenére sem halasztották el a The Flash mozit, sőt, hamarabb lehet majd megnézni, mint tervezték.

Hirdetés

Nem lett volna meglepő, ha tovább tolja a The Flash premierdátumát a Warner Bros. Discovery, és megvárja, amíg tovább csitulnak a főszereplő, Ezra Miller körüli botrányok. A stúdió azonban épp ellenkezőleg döntött: nemhogy csúsztatta a filmet, de előrébb is hozta a bemutató napját. Mondjuk nem nagyon sokkal, mindössze egyetlen héttel. 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a 2023. június 23-ra tervezett premiert előrehozták 2023. június 16-ra.

Hirdetés

Egy hosszú és cseppet sem vidám történet végére kerülhet tehát pont jövő nyáron, hiszen nagyon nehezen akart elkészülni a film, melynek többször is lecserélték a rendezőjét, a forgatás befejezése után pedig Miller balhéi árnyékolták be a projektet. A színész egyébként augusztusban bejelentette, hogy problémái miatt orvosi segítséget kér

A The Flash története szerint a címszereplő visszautazik a múltba, hogy megakadályozza édesanyja meggyilkolását, ez azonban nem várt következményekkel jár az egész idővonalra. A filmben felbukkan Michael Keaton és Ben Affleck is, mindketten Batman szerepében, továbbá itt debütál majd Sasha Calle is, mint Supergirl.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)