Hirdetés

Star Wars horrorfilm? Egy rendező szívesen megcsinálná

|

A Mise éjfélkor és A Hill-ház szelleme sorozatok készítője különleges helyzetben ihletődött meg.

Hirdetés

Mike Flanagan egyike azoknak a rendezőknek, akiknek az utóbbi időben sikerült maradandót alkotniuk a horrorok és thrillerek terén. Az Oculus, az Ouija, a Gerald's Game és az Álom doktor filmek, valamint A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme és a Mise éjfélkor sorozatok atyjának sok terve van a közeljövőre nézve, amelyek között szerepel egy Edgar Allan Poe által inspirált projekt és egy horroriszitkus regénysorozat adaptálása, de Batman egyik ellenfeléről is szívesen készítene filmet.

Hirdetés

Flanagan azonban rájött, hogy ő a messzi-messzi galaxishoz nyúlva is szívesen megborzongatná a rajongókat, a sugallat pedig szürreális helyről jött. Történt ugyanis, hogy földrengés ébresztette fel a rendezőt, és miután pár percig az ágy szélén ült, az jutott az eszébe, hogy nagyon szívesen csinálna egy horrorfilmet a Star Wars univerzumba ágyazva - ezt pedig nyilván Twitteren adta a világ tudtára, amivel azonnal bepörgette a Csillagok háborúja közösség fantáziáját.

Az ötletet többek között Edgar Wright rendező is támogatta, és természetesen rögtön megindult az ötletelés, hogy Flanagannek milyen Star Wars horrort kellene csinálnia. Volt, aki a Halálhajó koncepcióját húzná rá az egyik űrhajóra, más Darth Vadert tenné meg Jason Voorheesnek, de nyilván felbukkantak a rohamosztagos zombik is. Mondjuk nem lenne rossz egy Rancor-sztori sem.

Ti minek örülnétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)