Hirdetés

Van, aki vissza akart térni a Pókember: Nincs hazaútban, de nem hívták

|

Peter Parker egyik korábbi megformálója már biztosan nem fog cameózni az új Pókember filmben.

Hirdetés

Nem egyszerű most Pókember-rajongónak lenni, hiszen akármerre is kalandozzon az ember az interneten, simán belefuthat egy gigászi spoilerbe a legújabb szivárgás miatt. Persze a Sony sem nagyon töri magát, hogy sok meglepetést hagyjon a mozira, hiszen a marketingkampány sorra leplezi le azokat a gonoszokat, akikkel valamilyen módon felveszi a harcot Tom Holland hálószövője.

Az internet persze sokkal több karaktert képzelt bele a filmbe, mint amennyi valószínűleg lesz benne, viszont akad olyan is, aki csatlakozni szeretett volna, mégsem kérték fel. 

Hirdetés

Akik tisztában vannak Pókember múltjával, azoknak talán Nicholas Hammond neve is mond valamit: a színész a '70-es évek végén játszotta el a szuperhőst a The Amazing Spider-Man című televíziós sorozatban, két évadon keresztül. Bár a karakter egy változata szerepelt a The Electric Company című gyermekműsorban, valójában Hammond volt az első, aki saját élőszereplős projektjében bújhatott pókarc jelmezébe, szóval póktörténelmi jelentősége is van a dolognak. 

A 71 éves színész nemrég beszélt a The Hollywood Reporternek Pókemberről és a Nincs hazautat övező izgalomról, és elmondta, hogy nagyon boldog, hogy sok rajongó még mindig szereti a karakter klasszikus változatát, annak pedig főképp, hogy a hős népszerűbb most, mint valaha. Hammond ugyanakkor kijelentette, hogy soha nem keresték meg a filmben való felbukkanás kapcsán, ami bevallása szerint csalódás volt neki, mivel abban reménykedett, hogy hívni fogják. 

Ti örültetek volna Hammond cameójának?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)