Hirdetés

Van egy jó hírünk a Thor: Love and Thunder kapcsán

|

A stáb egyik tagja kürtölte világgá a nagy hírt: nem kell további csúszásoktól félteni a Thor: Love and Thundert.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban folyamatosan érkeztek a hírmorzsák a Thor: Love and Thunder forgatásáról. Februárban a főszereplőt alakító Chris Hemsworth extrém jelmeze szivárgott ki, kicsivel később a szálkásra gyúrt Natalie Portmant kapták lencsevégre, néhány napja pedig ismét befutott egy adag Hemsworth-kép.

A jelek szerint viszont lassan el kell búcsúznunk a forgatási fotóktól, a stáb egyik tagja ugyanis nemrég arról posztolt az Instagramon, hogy befejezték a film felvételeit, ami mindenképpen jó hír az ütemterv szempontjából, hiszen így várhatóan már nem fog csúszni legalább ez a premier.

Hirdetés

A posztot a frizurákért és sminkekért felelős Luca Vanella tette közzé, aki a 2013-as Thor: Sötét világ óta minden Marvel-film stábjában megfordult, melyekben Chris Hemsworth is szerepelt.

A stylist ezeken kívül más projektekben, például a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körülben és a Tenger szívében című produkcióban is együtt dolgozott a mennydörgés istenét alakító színésszel. A Vanella által megosztott képen egy Thor-szobrocska látható, amit a csapatától kapott a film befejezésének emlékére.

A poszthoz a Sifet játszó Jaimie Alexander is fűzött néhány tapsolós emojit, így lényegében megerősítettnek tekinthető a forgatás lezárulta.

A Thor: Love and Thunder felvételei január óta zajlottak Ausztráliában, a bemutatót pedig 2022. február 11-re tűzték ki. A filmnek nem Natalie Portman az egyetlen nagy visszatérője, hiszen a rendezői feladatokat ismét az a Taika Waititi vállalta magára, aki a harmadik résszel már lerakott az asztalra egy emlékezetes Thor-kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)