Hirdetés

Van egy nagyon jó hírünk a John Wick spin-off széria kapcsán

|

Elkezdődött a Ballerina forgatása Ana de Armas főszereplésével, és könnyen lehet, hogy a sorozat nagy ajándékot hoz majd el a John Wick rajongóknak.

Hirdetés

Sokkal több van a John Wick világában annál, hogy párévente megkapjunk egy újabb filmet, ezért amellett, hogy formálódik a John Wick 4, a Lionsgate összehoz két sorozatot is a John Wick univerzum bővítése érdekében: a The Continental a Peacockra (nálunk a SkyShowtime-on keresztül) érkezik jövőre és a bérgyilkosok átmeneti otthonául szolgáló hotelre fókuszál, a Ballerina pedig egy fiatal bérgyilkosnőre fókuszál majd, aki bosszúhadjáratra indul, miután lemészárolták a családját. 

A Ballerina forgatókönyvét Emerald Fennell (Megszállottak viadala, Ígéretes fiatal nő) és Shay Hatten (John Wick 3. felvonás - Parabellum, A halottak hadserege) írták, a rendezői feladatokat pedig Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed) vállalta magára. A szereplőgárdáról eddig csupán annyit tudtunk, hogy Ana de Armas (Szöszi, Nincs idő meghalni) lesz a főszereplő, most azonban a Collidernek köszönhetően kiderült két fontos részlet. 

Hirdetés

A honlap beszámolója szerint Keanu Reeves jelenleg Prágában tartózkodik - ott, ahol a film munkálatai is megkezdődtek, Ana de Armas például Instagram-sztoriban jelentkezett be a helyszínről. A Collider jelentései alapján Reeves azért utazott oda, hogy visszatérjen a spin-offban John Wickként, de az nem derült ki, hogy csak egy cameo erejéig vagy nagyobb szerepet kaphat.

Ráadásul nem csak ő tér vissza, azt ugyanis - Reeves jelenlétével ellentétben - a producerek hivatalosan is megerősítették, hogy a Continental hotel stílusos vezetőjét, Winstont alakító Ian McShane benne lesz a produkcióban. Basil Iwanyk (John Wick-filmek, Sicario - A bérgyilkos) a következőt nyilatkozta McShane-nel kapcsolatban: 

"Nagyon örülünk, hogy Ian McShane csatlakozik hozzánk a Ballerina egyik kulcsszerepében. Az eredeti John Wick óta szerves része a franchise-nak. Jó vele együtt utazni ezen az úton, ahogy a Wick-univerzum bővül"."

A Ballerina egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de a John Wick 4 2023. március 24-én kerülhet világszerte a mozikba. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)