Hirdetés

Van valami, amit Stallone nagyon megbánt a Rocky IV kapcsán

|

Többek között emiatt is rendezte újra a filmet, amibe rengeteg, korábban sosem látott jelenet is bekerül.

Hirdetés

A Rocky IV 1985-ben jelent meg és a sorozat legsikeresebb epizódjává nőtte ki magát. A filmek rendezője egyben a főszereplő is, azaz Sylvester Stallone, aki 36 év távlatából már néhány dolgot másképp csinálna.

Éppen ezért a 75 éves színész úgy döntött, hogy újra vágja a filmet, amihez olyan jeleneteket is felhasznált, amihez senki nem ért már a 80-as évek óta.

Hirdetés

A The Rocky IV: Director's Cut több mint 40 percnyi új jelenetet használ fel, továbbá a kulisszák mögötti részletekkel is szórakoztatja majd a nézőket. Stallone a munkálatok kezdete óta több rövid videót is megosztott a projekttel kapcsolatban. A legutóbbiban arról mesél, ha újra elkészíthetné a filmet, nem írná ki Apollo Creedet a történetből.

Most már inkább úgy képzeli el, hogy a barátja kerekesszékbe került volna az Ivan Drago harc után, később pedig Rocky edzőjévé vált volna. Stallone mondjuk azt is elismerte, hogy a Rocky V és a Rocky VI valószínűleg sosem készül el, ha életben hagyja Creedet, sőt a nevét viselő franchise is csak nagyon másképp születhetett volna meg.

A The Rocky IV: Director's Cut november 11-én lesz egyszeri alkalommal vetítve, utána pedig az interneten lesz elérhető.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)