Hirdetés

Váratlan fordulat: megmenekült az HBO Max több európai sorozata, köztük A besúgó is

|

A SkyShowtime megvette az HBO Max Europe-sorozatainak jogait, 21 széria landolt náluk.

Hirdetés

Tavaly nyáron sokkoló hirtelenséggel tűnt el A besúgó című magyar sorozat több más európai széria társaságában az HBO Maxról. Ez nem csak azért volt mélyütés az előfizetők számára, mert így legális úton többé nem nézhették meg a kivételesen jó magyar produkciót, hanem például azért is, mert elvileg optimális esetben később egy második évad is érkezhetett volna.

Mostanáig úgy festett, hogy minderre keresztet vethetünk, de a The Hollywood Reporter friss cikkéből kiderült, hogy a kínálatból kukázott európai HBO sorozatokra lecsapott a konkurencia, egészen pontosan a SkyShowtime. A jogokat most felvásárló SkyShowtime pedig hamarosan hazánkban is elérhető lesz.

Hirdetés

A SkyShowtime streaming platform tavaly a skandináv országokban startol el, majd decemberben már Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elérhetővé vált. A következő hullám 2023 februárjában jön, ekkor Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is megjelenik az új streaming platform, melyen olyan csatornák műsorai kapnak helyet, mint a Universal, a Paramount, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock.

Ehhez a kínálathoz csatlakozhatnak most az HBO törölt európai sorozatai, így a magyar A besúgó is.

A Sorozatjunkie szerint egyébként más platformok is szemet vetettek A besúgóra, de végül a SkyShowtime lett a befutó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)