Hirdetés

Váratlan formában folytatódik Christopher Reeve Supermanjének és Michael Keaton Batmanjének története

|

Habár eredetüket ismerve azért ez mégsem annyira váratlan.

Hirdetés

Michael Keaton mint Denevérember nem csak a mozivásznon tér vissza. Idén júliusban a DC-filmvilág két ikonikus darabja, az 1978-as Superman és az 1989-es Batman - A denevérember is új fejezetet kap, csak immár képregény formájában - jelentette be kedden a kiadó.

Nem szimplán a két film forgatókönyvét fogják képregényesíteni, hanem bizony vadiúj történetekkel bővítik a két univerzumot. A Christopher Reeve-féle Superman vadiúj kalandján Rob Venditti (Hawkman) és Wilfredo Torres (BANG!), míg Keaton Sötét Lovagjának újabb történetein maga a Tim Burton-film társírója, Sam Hamm, illetve Joe Quinones (Howard, a kacsa) fog dolgozni.

Hirdetés

Pontosabb infókat a Batman-füzetekről lehet tudni, itt is annyit, hogy a képregények visszahozzák Selina Kyle-t, azaz Macskanőt, bevezetnek egy vadiúj Robint is, illetőleg Harvey Dent Kétarcát is a műfajhoz képest "a lehető legfilmesebb" formában kapjuk meg. Mindebből kiindulva nagyon valószínű, hogy ez az értelmezés teljesen figyelmen kívül fogja hagyni a megboldogult Joel Schumacher filmjeit (Mindörökké Batman, Batman és Robin), illetve Kétarc is immár az 1989-es mozifilmben látott Billy Dee Williams rajzolt énjéből fog válni.

A Superman '78 és a Batman '89 első hat része egyaránt július 27-én jelenik meg digitálisan, majd ezeket hat héten át hetente újabbak követik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)