Hirdetés

Váratlanul léket kapott A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat

|

A produkciót még nem kaszálták, viszont egyelőre felfüggesztették a munkálatokat.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat stábjához csatlakozott Rita Ora énekesnő, pár nappal később viszont eldőlt, hogy határozatlan időre felfüggesztésre került a produkció. A Luke Evans és Josh Gad főszereplésével tervezett sorozat a 2017-es filmet megelőző eseményeket dolgozná fel, a legutóbbi információk alapján Little Town lenne a széria címe.

A produkció jegeléséről szóló hírt a The Hollywood Reporter közölte, és ugyan a Disney nem, a főszereplő Luke Evans a Twitteren megerősítette az információkat. Evans megjegyezte, hogy szomorú, de tényleg igaz, hogy egy ideig biztosan nem kezdődik a sorozat forgatása, de bízik abban, hogy a remek karakterek nem mennek veszendőbe és a történet a közeljövőben folytatódhat majd.

Hirdetés

Az eredeti tervek alapján idén tavasszal kezdődött volna a forgatás, amit elhalasztottak nyárra, hogy az Európai helyszíneken a kedvezőbb időjárási feltételek mellett lehessen dolgozni. Egyes források alapján nem sikerült egyeztetni több színésszel sem, ezért a Disney úgy döntött, hogy jobb lesz egyelőre teljesen felfüggeszteni a produkciót.

A sorozatban Luke Evans szerepelne Gastonként, főszereplő társa, Josh Gad pedig LeFout alakítaná, tehát mindketten ugyanazt a karaktert hoznák majd, mint a nagy sikerű mozifilmben. LeFou mostohatestvére, Tilly szerepét Briana Middleton nyerte el, illetve Rita Ora mellett még Fra Free és Jelani Alladin is felbukkannak majd, hacsak nem kukázzák végleg a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)