Hirdetés

Varázslatos lett a Legendás állatok: Dumbledore titkai első előzetese

|

Végre megmutatta magát a következő Legendás állatok mozi, a jövő áprilisban érkező Dumbledore titkai.

Hirdetés

Hosszú idő telt el a 2018-as Legendás állatok: Grindelwald bűntettei óta, jövőre viszont most már tényleg folytatódni fog a Fantastic Beasts széria, a filmsorozat, melyben tovább él a Harry Potter mozik világa - ezt a vonalat ugyebár a 2016-os Legendás állatok és megfigyelésük című film indította el.

Az új részben cseppet sem mellékes fejlemény, hogy Gellert Grindelwald szerepében Johnny Deppet Mads Mikkelsen fogja váltani, a harmadik epizód címe viszont egyetlen percig sem titkolja azt, hogy a fókusz ezúttal masszívan Jude Law karakterén, azaz Albus Dumbledore-on lesz.

Hirdetés

Az alábbi előzetesben egyébként nem csak ő bukkan fel pár pillanat erejéig, hanem az "eredeti", idős Dumbledore is. Nézzétek meg a trailert, ami olyan friss, hogy még ropog.

A Legendás állatok: Dumbledore titkait az Egyesült Királyságban 2022. április 8-án, az Egyesült Államokban pedig április 15-én fogják bemutatni, valószínűleg a hazai premier is nagyjából ekkor várható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)