Hirdetés

Vasember aktatáskából átalakuló páncélzatáról készített replikát egy kreatív rajongó

|

Jake Laser már korábban is épített eszközöket kedvenc Marvel hősei alapján, de talán ez az eddigi legkomolyabb projektje.

Hirdetés

Akik ismerik a Marvel Cinematic Universe filmjeit, biztosan emlékeznek Tony Stark különleges találmányaira, illetve a Vasember-páncélok egyedi megoldásaira. A Vasember 2-ben láthattuk először a páncélt, amely egy átlagosnak tűnő aktatáskából alakul át másodpercek alatt. Jake Laser videós és mérnök ezt az eszközt próbálta megépíteni a való életben, a végeredmény pedig kétségtelenül látványos lett.

Laser hatalmas Marvel rajongó, korábban például a Fekete Párduc alapján készített hangot alig kiadó cipőt, illetve a Pókember inspirálta a kézfertőtlenítőt kilövő "hálóvető" megépítésére is. Az összecsukható Vasember páncél viszont még több idő és energia befektetésével készült el, nem is beszélve arról, hogy a táska több mint 45 kg-ot nyom.

Hirdetés

Laser az egyik legújabb videójában részletesen bemutatja a prototípus építésének folyamatait, és persze láthatjuk a végső produktumot is.

A videós egyébként hozzátette, hogy ez csak a páncélzat első verziója, és a jövőben még szeretne módosítani és javítani az egyes elemeken. Nektek hogy tetszik az alkotás (eszünkbe jutott az "alkotáska" szó is, de azért minden rossz viccért nem hajolunk már le).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)