Hirdetés

Ez a Vasember cosplay épp csak fel nem száll

|

A legtöbb Vasember cosplay készítője megelégszik néhány LED-del, amikor a technikai részletekről van szó, de az EHV Props ezen jócskán túltett.

Hirdetés

Mióta a Marvel tudatosan építi filmes univerzumát, kétségkívül Vasember az egyik legnépszerűbb karakterük, így kicsit sem meglepő, hogy rengeteg rajongói alkotáson is megjelent a karakter és a filmbéli kellékek után mintázott Xboxot is rengetegen szerették volna megnyerni. Most viszont itt legmenőbb Vasember-témájú cosplay.

Az EVH Props csapata olyan extrákkal dobta fel a páncélzat másolatát, mint a sisak magától kinyíló és visszacsukódó maszkja, illetve a kesztyűkben és a páncélzaton található hajtóműveket is egy elég menő effekttel reprodukálták. A ruházat viselőjének parancsára ugyanis mindkét helyről füst tör elő, amit rendkívül erős sárga LED-ekkel világítanak meg, ezzel rendkívül közel jutva a Vasember felemelkedését a filmekben kísérő látványhoz. Ezt a fenti videón elég jól demonstrálják is, míg a lejjebb található képeken a páncélzatot leshetjük meg részletesen.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)