Hirdetés

Vasemberen is jól állt volna Doktor Strange köpenye

|

Robert Downey Jr. megosztott egy rövid anyagot a Bosszúállók: Végtelen háború forgatási munkálatairól.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború elvileg tartalmazott volna egy olyan jelenetet, amely során Vasember és Doktor Strange öltözéket cserélnek, hogy így próbálják meg meglepni Áspis Szájat, de ez végül nem került bele a film végleges változatába.

Ám nemrég megjelent az Instagramon egy nagyon rövid videó, aminek köszönhetően mégis láthatjuk, hogyan festett volna az egyik hős egy kölcsönvett ruhadarabban.

Hirdetés

Robert Downey Jr. halloween alkalmából tette közzé az Instagram-oldalán az alább látható szösszenetet, ami a film kulisszái mögé kalauzol el bennünket, és egészen pontosan azt nézhetjük meg, nagyjából milyen lett volna Tony Stark a mozivásznon Stephen Strange mágikus köpenyében.

Ugyan a jelmezcsere ki lett vágva, azért így is bőven volt interakció a két karakter között, amelyek néha ráadásul egészen vicces pillanatokhoz vezettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)