Hirdetés

Véget ér a Birmingham bandája, mégsem lesz hetedik évad

|

Cserébe elvileg nem kell végleg búcsút intenünk a történetnek.

Hirdetés

A BBC-féle Birmingham bandája - ami nálunk a Netflixen követhető - a csatorna hétfői bejelentése értelmében véget ér a már készülő hatodik évaddal. Igaz, Steven Knight, a sorozat alkotója közleményében megígérte, hogy "valamilyen formában" folytatni fogják a történetet.

A koronavírus-járvány okozta nehézségek fényében ugyan nem, Knight korábbi nyilatkozatai alapján mégis meglepő a kasza, ő ugyanis pár éve még arról beszélt, hogy a 2013-ban elrajtolt széria valószínűleg a hetedik évadot is megérheti. Igen ám, de így is egy évet csúsztak a hatodik évad munkálataival, amik csak most rajtoltak el brit földön (persze csak szigorú járványügyi előírások betartásával), szóval nagy eséllyel ez is közrejátszhatott abban, hogy inkább a hatodik évaddal zárják le a sztorit.

Hirdetés

A forgatás tehát csak most vette kezdetét, így a zárásra ez év végénél, vagy akár 2022-nél hamarabb ne nagyon számítsunk.

Knight azért reméli, hogy az utolsó etap lesz mind közül a legjobb, a rajongók pedig vélhetően azt,  hogy Tommy Shelby és bűnbandájának első világháború utáni felemelkedésének története, esetleg a széria valamely más eleme vagy spin-off sorozat, vagy akár film formájában folytatódhat majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)