Hirdetés

Véget ér a Fear the Walking Dead, de már tudjuk, hogy mikor érkeznek az új The Walking Dead sorozatok

|

Három új szériával bővül a The Walking Dead univerzuma, és nem is kell már olyan sokáig várnunk rájuk.

Hirdetés

Miként a nemrég véget ért The Walking Dead alkotói, az első, és eddigi legsikeresebb spin-off, a Fear the Walking készítői is előszeretettel ugrálnak az időben két szezon között, így a most már hivatalosan is befejező évadnak kikiáltott nyolcadik etap nem kevesebb mint 7 évvel az előző felvonás eseményei után veszi fel a cselekmény fonalát. És mivel a 2015-ös premier óta rengeteg minden történt (meghaltak, akikről sosem gondoltuk volna, visszatértek, akiket halottnak hittünk, a szereplők Mexikótól Kanadáig bebarangolták Észak-Amerika nyugati partját), és talán nem mindeni naprakész a sorozatból, inkább tartózkodnék a spoilerezéstől.

A nagy finálét összesen 12 epizódban, de két részletben szállítja majd nekünk az AMC, az évadnyitó május 15-én debütál, utána heti bontásban érkezik még 5 epizód, a maradék 6 részt pedig valamikor később, gyaníthatóan ősszel láthatják az érdeklődők.

Hirdetés

Búslakodásra azonban semmi okuk a rajongóknak, mivel máris készen áll három másik sorozat, hogy betöltse a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead után maradt űrt. A sorban az első a jó útra tért Negan, valamint Maggie közös New York-i élményeit elmesélő The Walking Dead: Dead City lesz.

Ez még a nyár folyamán debütál, az év vége előtt pedig az egyik legnépszerűbb, ám a képregényekből teljesen hiányzó karakterre fókuszáló spin-off is befut, a The Walking Dead: Daryl Dixon. A Dixon fivérek fiatalabbika tisztázatlan körülmények között Franciaországban köt ki, így az Eiffel-torony és a Louvre környékén folytathatja azt, amihez a legjobban ért: aprítani a zombikat.

Végezetül jön még Rick és Michonne minisorozata, amit az alkotók szerelmi történetként írnak le, ám erre 2024-ig kell várnunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)