Hirdetés

Véget ért Scarlett Johansson és a Disney pere

|

A két fél békében, lelkesen folytatja a közös munkát.

Hirdetés

Miután a Fekete Özvegy egyszerre jelent meg mozikban és a Disney+-on, Scarlett Johansson pert indított szerződésszegés miatt, mivel ezt a Disney-vel nem egyeztették előre, és így a vártnál kevesebb pénzhez jutott. Több mint 50 millió dolláros kártérítést követelt, és ezzel megosztotta a közvéleményt, még kollégái sem értettek vele egyet teljes mértékben.

Valószínűleg több, hasonló okból indított per nem lesz, mert már a Warner is beismerte, hogy hiba volt az egyidejű mozis és streaming premier erőltetése, és örülhetünk, hogy most ennek is vége.

Hirdetés

The Hollywood Reporter beszámolója szerint az ügy peren kívüli megegyezéssel zárult, de a részletek nem ismertek. Johansson azt nyilatkozta, örül, hogy sikerült rendezni a nézeteltéréseket, büszke a közös munkára, és alig várja, hogy az a következő években is folytatódjon. 

A Disney Studios illetékese, Alan Bergman szintén háláját fejezte ki amiatt, hogy az ügy lezárult, és ugyancsak megerősítette, hogy a színésznő a Tower of Terror mellett több későbbi projektben is részt vesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)