Hirdetés

Végre Harrison Ford arcát is láthatjuk az Indiana Jones 5 új képén

|

Ezúttal nem kell beérnünk Indiana Jones sziluettjével.

Hirdetés

Ha semmi sem szól közbe, akkor 2023 júniusában utoljára láthatjuk majd Harrison Fordot a kalandvágyó régészprofesszor szerepében ostort pattogtatni, ugyanis a színész bejelentette, hogy elbúcsúzik a karaktertől. Bár a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy korábban azt mondta, hogy ha Ford szögre akasztja a kalapot, akkor az Indiana Jones-nak is vége, mivel Ford maga Indy, azonban nemrég a Variety arról számolt be, hogy a vállalat egy sorozatban és spin-offokban is gondolkodik. 

Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudni, de két másik pletykát, a borzalmasan rosszul sikerült tesztvetítéseket és Harrison Ford leváltását a rendező, James Mangold cáfolta.

Hirdetés

Noha trailert továbbra sem kaptunk, ami cáfolhatná ezeket a vad szóbeszédeket, viszont az Empire magazin jóvoltából megérkezett az Indiana Jones 5 első olyan képe, amelyen nem csupán a főszereplő sejtelmes alakját láthatjuk, hanem az arcát is. Itt Indiana Jones éppen egy hajón ül és bámul valamit, és habár akciózásnak nyoma sincs, azonban a karakter ikonikus kellékei ott vannak.

A sztoriról nem sokat tudunk, viszont az Empire november 24-én megjelenő száma címlapon foglalkozik a filmmel, abból talán kiderül néhány fontos részlet. Az egyik legnépszerűbb elmélet szerint Indiana Jones ebben fogja átadni a stafétát, méghozzá a keresztlányát alakító Phoebe Waller-Bridge-nek, de ez egyelőre csak találgatás.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ami viszont nem az, hogy a filmben szerepelni fog többek között John Rhys-Davies, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook és Toby Jones is. 

Az idei D23 résztvevői már láthatták az Indiana Jones 5 trailerét, remélhetőleg hamarosan a világ többi részének is megmutatja majd a Lucasfilm. Jó karácsonyi ajándék lenne a rajongók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)