Hirdetés

Végre hivatalosan is megerősítették a Willow sorozat érkezését

|

A Disney+-on mutatják majd be az 1988-as Willow folytatását, ami ezúttal nem film, hanem egy sorozat lesz.

Hirdetés

Már 2019 decemberében hallani lehetett arról, hogy Willow tévésorozaton dolgozik a Lucasfilm, idén augusztusban pedig már a készülő forgatókönyvről is beszámoltunk. Egy sorozat persze bármikor a kukában végezheti menet közben, de szerencsére most nem ez lesz a helyet: a Disney és Lucasfilm hivatalosan is bejelentették, hogy elkészül a Willow sorozat, ami nem túl meglepő módon a Disney+ streamingplatformot célozza meg. A munkálatok 2021-ben indulhatnak el.

Hirdetés

A sorozatot Walesben forgatják majd le, hasonlóan az eredeti, 1988-as filmhez. Nem spin-offról, hanem tényleges folytatásról van szó, ami évekkel a Willow film után játszódik. A pilot epizódot Jon M. Chu (G.I. Joe: Megtorlás, Szemfényvesztők 2) rendezi, aki egyúttal vezető producerként is egyengeti a sorozat útját - ugyancsak vezető producer lesz Ron Howard, az 1988-as film rendezője. A showrunner pozíciót Jonathan Kasdan és Wendy Mericle kapta. Warwick Davis visszatér a sorozatban is, ismét ő alakítja majd Willowt.

Warwick Davis, mint Willow

Kíváncsian várjuk, mire lesz képes a Lucasfilm ezzel a klasszikussal, továbbá azt se feledjük, hogy a Disney-korszak alatt ez lesz a stúdió első olyan projektje, ami nem a Star Warshoz kapcsolódik. Ha esetleg nem láttátok volna az 1988-as Willowt, akkor mindenképp pótoljátok be, egy végtelenül cuki és szerethető filmről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)