Hirdetés

Végre jelmezben láthatjuk az új Supermant

|

James Gunn megmutatta az első képet David Corenswet Acélemberéről.

Hirdetés

Nagy volt a felháborodás a rajongók egy részének körében, amikor kiderült, hogy Henry Cavill nem fog visszatérni Supermanként, ehelyett a DC filmes részlegét gatyába rázó James Gunn és Peter Safran páros vérfrissítést tervez. A DCU-t mozis fronton berúgó, 2025-re betervezett Superman szereplőgárdáját azóta bemutatták, a címszerepre pedig napjaink egyik fiatal tehetségét, David Corenswetet castingolták, akit a nézők olyan filmekből és sorozatokból ismerhetnek, mint a Hollywood, A politikus, a Miénk a város, a Pearl, valamint a The Greatest Hits. 

Bár az egyértelművé vált, hogy Corenswet tehetséges, és a korábban lőtt fotók alapján a fizikumával sem lehet probléma, eddig mégsem láthattuk őt Superman legendás jelmezében, mellkasán az ikonikus szimbólummal, a filmet író és rendező Gunn eleddig rejtegette őt a kíváncsi szemek elől. 

Hirdetés

Most végre megkaptuk a legelső, hivatalos képet Corenswetről jelmezben, maga Gunn osztotta meg a Threadsen. A képen egy olyan momentumot örökítettek meg, amelyet eddig nem sűrűn láthattunk: a szinte legyőzhetetlen hős felveszi a csizmáját, hogy még egyszer megmentse a bolygót. A ruha kopottsága arra utal, hogy Superman nehéz időkön megy keresztül Metropolis védelmezőjeként, de nincs idő a pihenésre, ha egy hatalmas lézer igyekszik elpusztítani a várost: 

A stábot erősíti továbbá Nicholas Hoult (Lex Luthor), Rachel Brosnahan (Lois Lane), Wendell Pierce (Perry White), Neva Howell (Martha Kent), Pruitt Taylor Vince (Jonathan Kent), Milly Alcock (Kara), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Kendra Saunders), Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Rex Mason) és Sean Gunn (Maxwell Lord) is, de róluk még nincs kép. 

A Superman várhatóan 2025 júliusában kerül világszerte a mozikba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)