Hirdetés

Végre jó hír is érkezett az új Penge-film kapcsán

|

Úgy tűnik, hogy végre ismét sínen van Mahershala Ali Penge-filmje.

Hirdetés

Alaposan felborította a Marvel terveit az új Penge, hiszen a Mahershala Ali főszereplésével készülő mozi rendezője még szeptemberben távozott a projekt éléről. Nem túl meglepő módon csúszott a forgatás, a bemutató, ennek következtében pedig át kellett rendezni a Marvel filmes naptárát, csúszott például a Deadpool 3 is nagyjából két hónapot, a Bosszúállók: Titkos háborút pedig 2025-ről egészen 2026 májusáig eltolták.

A Penge az eredeti tervek szerint 2023. november 3-án érkezett volna meg az amerikai mozikra, a premierdátum végül 2024. szeptember 6-ra módosult. Most azonban végre jó hírek is érkeztek. A Deadline értesülései szerint ugyanis nem csak az új rendező van meg, hanem sikerült írót is találni a 2024-es kvázi reboothoz.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor a rendezői székben az a Yann Demange váltja Bassam Tariqot, akinek a Lovecraft Country pilot epizódját is köszönhettük. Tariq távozásakor az X-Men '97 animációs sorozat íróját, Beau DeMayót kérték fel, hogy rázza gatyába a szkriptet, most viszont új forgatókönyvírót szerződtetett le a Marvel Studios: Michael Starrbury felel majd a Pengért, neki korábban A Central parki ötök (When They See Us) című krimisorozatot köszönhettük.

Bár nem a szakma legnagyobb nevei közül válogatott a Marvel, az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy bennfentesek szerint a Pengét a korábbi MCU-s moziknál sokkal sötétebbre hangulatúra tervezik. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)