Hirdetés

Végre kiderült, hogy folytatás, remake, reboot, vagy mi a jó ég lesz a Transformers: A fenevadak kora

|

Maga a Transformers: A fenevadak kora rendezője tisztázta a dolgot.

Hirdetés

Legutóbb 2018-ban kaptunk Transformers-filmet, akkor az ŰrDongó mintegy 20 évet repült vissza az időben, egy olyan előzménymozit kaptunk, ami az 1980-as években játszódott. Jövőre azonban érkezik a következő felvonás, a gorillarobottal hergelő Transformers: A fenevadak kora, és egyáltalán nem vagyunk meglepve azon, hogy nem mindenkinek teljesen világos, mi is akar majd lenni ez a film, ami 1994-ben kapott helyet. Egy újabb előzménytörténetről van szó tehát, ami a régi moziknak ágyaz meg, egyúttal folytatja az ŰrDongó? Vagy esetleg elszánta magát a Paramount Pictures és rebootlja az egész szériát?

Nos, nagyon úgy fest, hogy az utóbbiról van szó, erről a film rendezője, Steven Caple Jr. mesélt a Black Girl Nerdsnek adott interjújában.

Hirdetés

Steven Caple Jr. ugyanis konkrétan kijelentette, hogy filmje egy reboot, aminek önmagában kell megállnia a helyét, nem fog kapcsolódni a korábbi Michael Bay korszakhoz. Leginkább egyébként Optimus Prime kapcsán lesz majd érezhető az, hogy ez bizony egy másik univerzum, egy másik sztori, mivel az eredeti filmek Optimusma a Föld nagy megmentője és állhatatos védelmezője volt, A fenevadak korában felbukkanó Optimus Prime viszont egyáltalán nem bízik meg az emberekben, és egészen egyszerűen csak haza szeretne jutni.

A Transformers: A fenevadak kora várhatóan 2023. június 8-án érkezik a hazai mozikba. Meg fogjátok majd nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)