Hirdetés

Végre kiderült, kannibál-e Spider-Ham, de a válasz sajnos nem fog tetszeni

|

Egy új képregény végre megadja a választ a hotdogfüggő malac dilemmájára. Nem vagyunk boldogok.

Hirdetés

Mindenki emlékszik arra, amikor az egész internet arról beszélt, tényleg visszatérnek-e a korábbi Peter Parkerek Tom Holland mellé a Nincs hazaútban, ugye? Végül természetesen kiderült, ám van egy sokkal égetőbb kérdés, amire azóta sem adott választ a Marvel:

Az Irány a Pókverzumban apró, de annál emlékezetesebb mellékszerepet játszó Póksonka (Spider-Ham) malacként hogy volt képes állandóan hotdogot zabálni? Ha úgy vesszük, ez kannibalizmus, nem?

Tekintve, hogy az animációs film gyerekeknek (is) szólt, elég sötét lenne az igen válasz; várták is a rajongók a megfejtést sokáig. Amikor azonban megérkezett, azt kívánták, bár fel se tették volna a kérdést. Chris Miller producer ugyanis teljes komolysággal azt nyilatkozta a film bemutatója után, hogy nem kell aggódni, nincs itt semmi látnivaló: azok a hotdogok ugyanis emberhúsból készültek.

Hirdetés

A végső, hivatalos válaszra pedig mostanáig kellett várnunk, igaz, onnan jött, ahonnan a legkevésbé vártuk volna. A Marvel visszahozta nekünk a 40-es évek egyik népszerű karakterét, Ziggyt, aki szintén malac; a régi-új képregény címe Ziggy Pig and Silly Seal Infinity Comic. A sorozat első számából kiderül, hogy a dühkezelési problémákkal küzdő malac története gyerekbarát ugyan, de a Deadpool-jellegű metapoénok és kikacsintások beleférnek. Feltűnik például maga Spider-Ham is, igaz, csak egy reklámban, amelyben éppen (meglepetés!) hotdogot eszik. Ezen akad ki Ziggy: mint mondja, ez "malacellenes bűncsekelmény (pig-on-pig crime)", azaz jelen kontextusban: kannibalizmus.

Íme: most már hivatalos.

Póksonka kannibál.

Igaz, Ziggy inkább azon borult ki, hogy nem ő kapta meg a szerepet, azaz különösebben nem zavarja az, hogy malac eszik malacot. Ne zavarjon minket se, elvégre ez - mármint a kannibalizmus - még mindig kevésbé nyomasztó, mint Chris Miller elmélete.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)