Hirdetés

Végre kiderült, mikor indul az Evil Dead 4 forgatása

|

Maga Bruce Campbell erősítette meg, hogy hamarosan bepörögnek majd a munkálatok a régóta pletykált folytatás körül.

Hirdetés

Hamarosan tényleg folytatódhat a legendás horror franchise, és ezt nem más erősítette meg, mint a korábbi filmekben Ash Williamst alakító színész, Bruce Campbell. Az Evil Deaddel indult széria megélt 2 remek folytatást, egy felemás rebootot, és egy sorozatot Ash vs. Evil Dead címmel. A rajongók az Army of Darkness 1992-es premierje óta várták a negyedik felvonást, de a spin-off projektek eddig elszívták előle a levegőt.

Hirdetés

Az elmúlt pár évben felröppentek pletykák, hogy Bruce Campbell immár mint producer dolgozik az Evil Dead 4-en, és végül maga Campbell erősítette meg az infókat. Később az is kiderült, hogy a folytatás címe Evil Dead Rise lesz, de ennél több információt nem kaptunk a projektről. Campbell most a Knox Newsnak adott interjújában megosztotta, hogy idén kezdik a meló oroszlánrészét és Új-Zélandra mennek forgatni. A sztoriról még mindig nem tudunk többet, azt leszámítva, hogy "az erdőben játszódik" az új kaland. Új-Zélandon bizony vannak erdők, eddig minden stimmel.

Azért az Evil Dead rajongóknak felírnánk egy nagy adag türelmet. A COVID-19 járvány még mindig nem pörgött le (sőt, a harmadik hullám csak most indul be igazán), így bőven lehetnek késések és egyéb komplikációk a projekt jövőjét illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)