Hirdetés

Végre kiderült, mikor kezdhetjük nézni a She-Hulkot

|

Szerencsére a Marve legújabb sorozatának indulásakor már Magyarországról is elérhető lesz a Disney+.

Hirdetés

Sokan hitték, hogy a Bosszúállók: Végjáték után megtörik majd az MCU lendülete, a Marvel azonban tökéletes tervet épített a negyedik fázisra, a filmek mellett a sorozatokra is nagy hangsúlyt fektetve. 2020 elején indult az egész a WandaVisionnel, azóta pedig megnézhettük a Loki első évadját, lement a The Falcon and the Winter Soldier, a Hawkeye és nemrég ért véget a Moon Knight is.

Miközben lassan már az ifjabb korosztálynak szánt Ms. Marvel júniusi bemutatójára készülhetünk, a távolban feltűnt a She-Hulk is. Az akció mellett tárgyalótermi drámát is ígérő produkció premierjével kapcsolatban azonban még semmilyen információnk nem volt. Egészen eddig.

Hirdetés

Most azonban úgy tűnik, hogy a Disney+ UK egy bejegyzésben leleplezte a premierdátumot, méghozzá időnek előtte. Az írás a Marvel-rajongóknak foglalta össze, hogy milyen műsorokat nézhetnek majd a közeljövőben. Itt kapott egy vastag bekezdést a She-Hulk is, amiben azt is megírták, a pilot epizódot augusztus 17-től tekinthetik meg az érdeklődőt.

Természetesen azóta módosították a szöveget, most már csak egy apró mondat emlékezik meg Jennifer Walters, azaz She-Hulk karakteréről, akit Tatiana Maslany formál meg. Ti várjátok a női Hulk bemutatkozását?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)