Hirdetés

Végre kiderült pár dolog az X-Men '97 animációs sorozatról, képeket is tudunk mutatni

|

Még jobban várjuk mostantól az X-Men '97 szériát.

Hirdetés

Még 2021-ben jelentette be a Marvel Studios, hogy folytatást kap a legendás X-Men: The Animated Series rajzfilmsorozat, X-Men '97 címmel érkezik az új széria. A San Diego Comic-Conon ennek kapcsán is elárultak pár dolgot.

Kiderült például, hogy a csapatot ezúttal már nem a Xavier professzor, hanem a jó útra tért Magneto fogja vezetni. Ez annak tükrében nem meglepő, hogy az eredeti sorozat fináléjában a professzor az űrbe távozott, a Siár Birodalomba ment.

Hirdetés

Az első képek alapján egyértelművé vált, hogy Chris Claremont és Jim Lee párosa '90-es években futott képregényeinek látványvilágát akarták ötvözni az eredeti animációs sorozattal, ezt pedig elég jól sikerült abszolválni.

Természetesen a teljes eredeti X-Men csapat visszatér (vagyis Vadóc, Bestia, Gambit, Jean Grey, Rozsomák, Vihar, Jubilee, és Küklopsz), hozzájuk olyan karakterek csatlakoznak, mint Bishop, Morph, Kábel, Forge, Árnyék, és Napfolt. A rosszfiúk közül Emma Frost, Mister Sinister, Sebastian Shaw, és Callisto bukkant fel a képeken.

Az  X-Men '97 2023 őszén fog megérkezni a Disney+-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)