Hirdetés

Végre kiderült, szűz volt-e Amerika Kapitány

|

A mindenkit foglalkoztató kérdésre Hulk adta meg a választ.

Hirdetés

Már megtekinthető a Disney+-on a She-Hulk, avagy az Amazon sorozat első része (mi már több epizódot is láttunk, érdemes elolvasni a spoilermentes cikkünket róluk), amely nemcsak Jennifer Walters eredetsztorija, hanem azt is bemutatja, hogy mi történt Hulkkal a Bosszúállók: Végjáték eseményei után. Bruce Banner miatt válik Jenből is bivalyerős zöld szörnyeteg, és ő segít neki megszokni az új formáját, a folyamat közbeni beszélgetések során pedig számos ismert karakter kerül elő, beleértve Tony Starkot és Steve Rogerst is.

Aki nem nyomta ki azonnal a Disney+-t az epizód végén, hanem várt egy kicsit, az a Marvel-tartalmaktól megszokott módon megtekinthetett egy plusz jelenetet is, amely pontot tesz a kérdésre, hogy Amerika Kapitány szűz maradt-e haláláig.

Innentől csak akkor olvass tovább, ha nem zavar a spoiler!

Hirdetés

Jennifer Bruce-t zaklatja elméletével, miszerint Steve Rogers nem volt még nővel, amikor "meghalt" a Bosszúállók: Végjátékban, mivel nem volt ideje rá a lefagyasztás és hősködés miatt. Mi persze tudjuk, hogy Steve nem halt meg, hanem visszautazott az időben, hogy örök szerelmével, Peggy Carterrel élhesse le az életét, de az MCU világában azt hiszik, hogy igen, és Jen szomorú, amiért Amerika Kapitány szűzen távozott az élők sorából. A stáblistás jelenetben még részegnek is tetteti magát, hogy siránkozásával választ csikarjon ki Bruce-ból, ami meg is történik: Hulk elárulja, hogy Steve Rogers 1943-ban vesztette el a szüzességét, amikor a barátja az országot járta Kapitányként.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Bár Banner nem árulja el annak a lánynak a nevét, akivel Steve lefeküdt, Peggy ebben az időben Európában harcolt a háborúban, így vagy az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló egyik jelenetében látott szőke nő lehet a szerencsés, akinek Steve autogramot adott (akit mellesleg ugyanaz a színésznő, Laura Haddock alakít, aki Űrlord édesanyját is, de ezt ne firtassuk), vagy egy ismeretlen partner. Akárhogy is legyen, a lényeg az, hogy ezzel eldőltnek tekinthetjük ezt a vitát is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)