Hirdetés

Végre láthatjuk a Christopher Nolan-féle Oppenheimer trailerét, méghozzá végtelenítve

|

A Universal Pictures különleges módját választotta a premierig való visszaszámlálásnak.

Hirdetés

Miután Christopher Nolan szakított a Warner Bros.-szal a streaminggel kapcsolatos nézeteltérések miatt, következő filmjét a Universal Pictures-nél hozta tető alá, amely hajlandó a rendezőzseni projektjét a moziknak meghagyni.

Az Oppenheimerrel pedig valószínűleg jó lóra tett a stúdió, ugyanis a 2005-ben Pulitzer-díjat nyert American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyv alapján készülő történetben az atombomba feltalálásához vezető Manhattan-tervben közreműködő tudós, J. Robert Oppenheimer életébe, erkölcsi küzdelmeibe és legnagyobb találmányának következményeibe nyerünk bepillantást. 

Hirdetés

A roppant izgalmas koncepciót pedig elképesztő színészgárdával álmodta meg Nolan: a főszereplőt Cillian Murphy kelti életre, a feleségét Emily Blunt alakítja, mellettük pedig feltűnik többek között Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Gary Oldman, David Krumholtz, David Dastmalchian, Jason Clarke és Olivia Thirlby is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az IMAX-kamerákkal forgatott filmhez készült egy rövid előzetes is, amelyet eddig csak azok láthattak, akik jegyet váltottak Jordan Peele újdonságára, a Nemre, azonban a Universal most elérhetővé tette a teasert online is. A videó különlegessége, hogy élőben megy, és folyamatosan ismétli magát, amíg megy a visszaszámlálás. 

Az Oppenheimer 2023. július 21-én debütál világszerte a mozikban, mi pedig türelmetlenül várva megnézzük újra és újra a rövid kedvcsinálót, amíg a számláló a nullához nem ér. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)