Hirdetés

Végre láthatjuk egy részét a mozis Flash új jelmezének

|

Még nem láthatjuk Ezra Millert karakterben, de ízelítőt azért kaptunk.

Hirdetés

Nem csupán a koronavírus tett keresztbe a The Flash filmnek, maga a koncepció és a stáb is nehezen állt össze - egy időben például még az is felvetődött, hogy maga a főszereplő, Ezra Miller írná a forgatókönyvet, aztán ezt az ötletet gyorsan elvetették.

A jelenlegi ismereteink szerint a produkció forgatása áprilisban kezdődött meg, a rendezői székben Andy Muschiettivel (Mama, Az 1-2), aki Christina Hodson (Űrdongó, Ragadozó madarak) szkriptjéből dolgozhatott. 

Hirdetés

A sztoriról egyelőre nem sok mindent tudunk (korábban felmerült, hogy a Flashpoint Paradoxot dolgozza fel, de nem tudni, hogy végül mivé formálták), viszont az sokak érdeklődését felkeltette, hogy Michael Keaton és Ben Affleck is vissza fog térni Batmanként.

Arra egyelőre még várnunk kell, hogy megkapjuk a The Flash film első konkrétumait, viszont a rendező addig is megmutatott egy teasert, amelyen Barry Allen jelmezének egy kis részletét láthatjuk: a logót. 

Nagy tétekben mernénk fogadni rá, hogy a The Flash is ott lesz az október DC FanDome eseményen, és akkor jó eséllyel már mutatni is fognak belőle legalább egy így készült videót.

A premier egyébként csak 2022. november 4-én várható, de még ezt se vegyétek megszeghetetlen ígéretnek. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)