Hirdetés

Végre megtudtuk, kit alakít Sylvester Stallone Az Öngyilkos Osztagban

|

Egy nem éppen hétköznapi, de annál brutálisabb figura szerepe jutott a színésznek.

Hirdetés

Ha minden rendben megy, akkor idén nyáron megérkezik a mozikba és az HBO Max kínálatába is Az Öngyilkos Osztag, amiben a 2016-os DC-s film több karaktere is visszatér, de számos új arccal is találkozhatunk majd. Kifejezetten jó nevű színészeket sikerült megszerezni a filmhez, így Idris Elba, Nathan Fillion és John Cena mellett még Sylvester Stallone is szerephez jutott, és már azt is tudjuk, hogy Rambo megformálója ezúttal kit alakít majd.

Hirdetés

Megjelent a Twitteren egy csomó friss poszter, amelyeken Az Öngyilkos Osztag főbb szereplőit láthatjuk, és bizony elég sokan vannak. Köztük feszít King Shark is, akit nem más alakít majd a filmben, mint Sylvester Stallone, így ismerős hangon fog megszólalni az egyáltalán nem hétköznapi karakter.

Alább pedig megleshetitek a többi posztert is, amelyek szintén azt bizonyítják, hogy egy elég furcsa és színes brigádot sikerült összerántani ehhez a filmhez. Habár valószínűleg nem érdemes túlságosan megkedvelni a karaktereket, mivel a történet végére jó eséllyel sok főszereplő fűbe harap, de ettől várhatóan csak még izgalmasabb lesz majd a DCEU legújabb tagja.

Az Öngyilkos Osztag augusztus 6-án érkezik meg a mozikba (nálunk az aktuális tervek szerint egy nappal hamarabb kezdik vetíteni) és az HBO Maxre. Ti várjátok már? Szerintetek a fenti karakterek közül kit ér el legelőször a vég?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)