Hirdetés

Végre megvan, mikor nyitnak ki újra a Cinema City mozijai

|

Alig pár nap múlva újra ringbe száll az ország legnagyobb mozihálózata.

Hirdetés

203 nap zárvatartás után június 3-án nyitnak meg újra országszerte a Cinema City mozik, derült ki ma a mozihálózat hivatalos sajtóközleményéből. Nagy váltás lesz ez, hiszen bár már egy ideje védettségi igazolvánnyal szabadon látogathatók a mozik, mégis alig-alig merészkedett valaki el a vetítésekre, és ehhez nyilván az is hozzájárult, hogy a legnagyobb hazai versenyző eddig még nem tárta ki a kapukat nézői előtt.

Most nemcsak az újranyitás pontos dátuma derült ki, hanem az is, hogy milyen filmekre számíthatunk a Cinema City mozikban a közeljövőben.

Hirdetés

Rögtön az újranyitás első hetében érkezik a Lelki ismeretek animációs film, az Oscar-díjas Nomádok Földje, valamint Még egy kört mindenkinek. Június folyamán ezeket a filmeket a a Hang nélkül 2, a Halálos iramban 9, a Szörnyella, a Démonok között 3, valamint a Luca és a Nyúl Péter: Nyúlcipő animációs filmek követik. 

A pontos moziműsor május 30-án fog felkerülni a Cinema City weboldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)