Hirdetés

Végre premierdátumot kapott a Jack Ryan sorozat 3. évada

|

John Krasinski hosszú várakozás után tér vissza Tom Clancy karakterének szerepében.

Hirdetés

Tom Clancy számos regényt írt az egyik leghíresebb karakterével, Jack Ryannal a főszerepben, amiket természetesen Hollywood is felfedezett magának: a Vadászat a Vörös Októberre (Alec Baldwin), a Férfias játékok (Harrison Ford), a Jack Ryan: Árnyékügynök (Chris Pine) vagy éppen legutóbb a Bűntudat nélkül (Michael B. Jordan) mind más oldaláról közelítették meg a figurát, és nem volt ez másképp az Amazon Prime 2018-ban elrajtolt sorozatváltozatával sem, amely egyetlen meglévő művet sem adaptál, hanem inkább csak Clancy esszenciáját igyekezett átvenni.

A címszereplőt John Krasinski (Hang nélkül, A hivatal) keltette életre nagy sikerrel, így 2019 végén megérkezett a második évad is, a harmadikat azonban azóta sem kapták meg a nézők. 

Hirdetés

A várakozásnak azonban hamarosan vége: a Jack Ryan sorozat harmadik szezonja december 21-én nyolc új epizóddal kerül fel az Amazon Prime felhozatalába, természetesen újfent Krasinskivel a főszerepben. A leírás szerint a folyatásban hősünk menekül és versenyt fut az idővel, mivel belekeverik egy nagyobb összeesküvésbe, és hirtelen szökevénnyé válik. Mivel a CIA és egy általa leleplezett nemzetközi szélhámos csoport is üldözi, Jack a föld alá kényszerül, és Európát átszelve próbál meg életben maradni, miközben meg kell előznie egy hatalmas globális konfliktust is. 

Krasinskin kívül vissza fog térni a James Greert alakító Wendell Pierce (Drót, Selma) és a Mike November bőrébe bújó Michael Kelly (Szemfényvesztők, Holtak hajnala) is, míg az új arcok névsorát többek között Nina Hoss (Homeland, A legyőzött) és Betty Gabriel (Tűnj el!, Upgrade) erősíti. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jó hír a rajongóknak, hogy Krasinski Jack Ryanjétől a harmadik évad után sem kell elbúcsúzniuk mivel az Amazon már berendelte a negyedik etapot, viszont az már biztosan az utolsó lesz. De legalább tervben van egy spin-off is Michael Penával (Hangya, Az utolsó műszak) a középpontban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)