Hirdetés

Végre véget ért a Vaják második évadának forgatása

|

Kicsit sem zökkenőmentes munkálatai után csak sikerült befejezni a koronavírus-járvány közepette a netflixes sorozatadaptáció új évadát.

Hirdetés

Véget ért a netflixes Vaják második évadának forgatása - jelentették be hivatalosan a cikk alján található poszttal péntek délután. Ez már csak azért is nagy dolog, mivel tudjuk jól, mennyire megsínylette a széria a koronavírus-járványt: ahogy elrajtoltak 2020 elején a második évad munkálatai, a pandémia miatt máris hónapokra le kellett állni, sőt, a sorozat egyik újonca, a Nivellent alakító Kristofer Hivju márciusban meg is fertőződött.

A forgatás végül csak tavaly nyáron indulhatott be igazán, hogy aztán a szeptember Eskel szerepében színészcserét (Basil Eidenbenz váltotta Thue Ersted Rasmussent), a november pedig újabb pozitív koronavírus-teszteket, és így leállást hozzon. És ha ez nem lenne elég, decemberben még Ríviai Geralt megformálója, Henry Cavill is lábsérülést szenvedett, ami után egy ideig nélküle kellett haladni a munkálatokkal.

Hirdetés

Az előbb említett Cavillen túl természetesen Freya Allan mint Ciri és Anya Chalotra mint Yennefer is visszatér a második évadban, de láthatjuk immáron majd Vesemirt is, akit Kim Bodnia fog eljátszani, valamint rajta kívül is leleplezett nemrég még néhány új nevet a Netflix.

A Vaják második évada jó eséllyel még idén megérkezik a streamingszolgáltató kínálatába, noha hivatalos premierdátum továbbra sincs. Emellett a franchise netflixes vonala egy animációs filmmel, a Nightmare of the Wolffal, illetve egy élőszereplős előzménysorozattal, a Blood Originnel is bővülni fog hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)