Hirdetés

A Végső állomás eredetileg egy X-akták résznek indult

|

Az első Végső állomás film írója, Jeffrey Reddick nem úgy tervezte, hogy forgatókönyvéből film készül. Csak egy sorozatepizódot akart készíteni az X-aktákhoz.

Hirdetés

Reméljük, hogy az X-akták rajongókban a tegnap véget ért új évad után is kedves emlékek élnek a sorozattal kapcsolatban. Nem lett jó, na.

Sokféleképp alakulhatott volna az eredeti sorozat, az egyik, korai részben például Muldernek és Scullynak olyan emberek után kellett volna nyomoznia, akiknek sikerül kijátszani a halált. Az epizód forgatókönyvét Jeffrey Reddick, a Végső állomás filmek írója készítette, aki elmondta, nem a Fox megbízásából írta meg, de úgy gondolta, illene egy egyórás epizódhoz. Hogy igazodjon a sorozat alapjaihoz, eredetileg Scully bátyja látta volna a látomást, amitől az egész személyesebbé vált volna. Ha kíváncsiak vagytok a további részletekre, itt a teljes forgatókönyvet megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)