Hirdetés

Ezért nem tér vissza a Smallville Lex Luthorja a Végtelen Világok Krízisében

|

Michael Rosenbaum felfedte, hogy miért nem vállalta a Warner Bros. felkérését.

Hirdetés

Tom Welling, a Smallville egykori Clark Kentje visszatér az ikonikus szerepbe a DC Végtelen Világok Krízise című crossoverének kedvéért, ami a stúdió eddigi tévés karaktereit boronálja majd össze. Nem meglepő, hogy a rajongók azonnal a Michael Rosenbaum által megformált Lex Luthort is szerették volna viszontlátni, ám a színész jó okkal mondott nemet a felkérésre.

Hirdetés

Rosenbaum többek között a Twitteren osztotta meg hivatalos álláspontját, ami talán kisebb aggodalomra is okot adhat a közelgő produkcióval kapcsolatban. Rosenbaum kifejtette, hogy a Warner Bros. az ügynökén keresztül kereste meg a színészt, az ajánlatuk pedig abban a pillanatban úgy festett, hogy sem érdemben felmutatható forgatókönyvük, sem ötletük nem volt azzal kapcsolatban, hogy mégis mi lenne a karakter szerepe a sztoriban.

Ami talán személyes szempontból még ezeknél is problémásabb, hogy a forgatások idejét sem tudta megmondani a stúdió Rosenbaumnak, a kifizetésről nem is beszélve. A színésznek azonnal visszajelzést kellett adnia, így inkább elállt a lehetőségtől. Ha pedig mindez valóban így történt, akkor nem is igazán lehet megkérdőjelezni a döntés jogosságát.

Ti örültetek volna a Smallvilles Lex Luthor visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)