Hirdetés

Végtelenül menő posztereket kaptak az új Dűne film főszereplői

|

Ha már a premierre úgyis várni kell, legalább ezekkel a Dűne plakátokkal vigasztalódhatunk.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor többszörös halasztás után idén októberben végre tényleg megérkezik Denis Villeneuve filmje, az új Dűne. A Frank Herbert munkásságán alapuló filmadaptáció ezúttal nem egy új előzetest, hanem egy csomó remek posztert kapott. A plakátokon extra közeli beállítások mellett nézhetjük meg a film főbb szereplőit. 

A Budapesten (is) forgatott Dűne stáblistáján gyakorlatilag csak és kizárólag hatalmas nevek váltják egymást, a mostani poszterek pedig épp rájuk helyezik a fókuszt.

Hirdetés

Saját plakátot kapott így Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Rebecca Ferguson (Lady Jessica), Oscar Isaac  (Leto Atreides herceg), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgård (Vladimir Harkonnen báró), Jason Momoa (Duncan Idaho), valamint Javier Bardem (Stilgar) is. A képeket az alábbi galériában tudjátok megnézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)